VIA+

Rotunda Lofts VIA design is honored to be recognized as one of the best multi-family architects in the City of Norfolk. Check out the article!

Past + Present In 1801 the Second United States Congress authorized the construction of the New Point Comfort Lighthouse located in Mathews County in the

VIA design was honored to host the AIA Virginia Community Dinner for the City of Norfolk in September. Our community leaders and architects had an

We want to congratulate Scott Campbell on receiving the AIA Virginia 2021 Emerging Professional award! Since joining VIA design architects in 2010 he has embraced

We want to congratulate Donna Phaneuf, our founding owner, on receiving the AIAHR distinguished achievement award! During her career, Donna has not only been able

VIA had the opportunity to partner with VCU to deliver a facility that provides the VCU Rice Rivers Center the ability to expand their research

We were honored to accept a Merit Award at the HRACRE awards event for Best Multi-family Commercial Housing. Cypress Landing provides affordable quality housing opportunities that revitalize communities through sustainable development. We provided

The Essex: VIA’s Home

The Essex, VIA’s home, has been standing in the heart of downtown Norfolk since 1905. We go behind the scenes on how we approached blending a modern workplace with a historic structure in

We are excited to announce the City of Norfolk leaders’ broke ground on the Five Points Civic Plaza Park on Saturday, October 23rd. This unique project is going to be used

VIA was honored to host the AIAVA Community Dinner for the City of Norfolk. Our community leaders and architects had an open conversation about how they can

  VIA design is excited to announce we will be participating in USGBC’s Community Leader Awards showcase event on Thursday, October 21st at 2:00PM. Our award-winning project, Virginia Beach Parks + Recreation Administration

VIA’s Virginia Beach Parks & Recreation Administration Building is featured in this month’s @informmagazine! The goal of this project was to bring the department under one roof, create a collaborative environment, and